VLM start met vluchten naar Aberdeen, Keulen-Bonn en Rostock

VLM start met vluchten naar Aberdeen, Keulen-Bonn en Rostock

Nieuwe bestemmingen vanuit Antwerpen naar Schotland en Duitsland

Vandaag heeft VLM drie nieuwe bestemmingen toegevoegd aan zijn netwerk. De Antwerpse luchtvaartmaatschappij voert voortaan drie vluchten per week uit van de Scheldestad naar Aberdeen in het noorden van Schotland en vliegt vijf keer per week naar de Duitse luchthavens Keulen-Bonn en Rostock. Tickets zijn verkrijgbaar vanaf 59 euro* voor alle bestemmingen via www.flyvlm.com.

De vlucht naar Aberdeen vertrekt in Antwerpen om 11u40 en komt aan om 12u40. Op maandag verlaat de Fokker 50 Aberdeen om 13u10 en landt het toestel in Antwerpen om 16u10. Op woensdag en vrijdag stijgt het vliegtuig op om 13.10 uur vanop Aberdeen Airport, en komt het toestel, na een korte tussenlanding in Birmingham, aan in Antwerpen om 17u35.

De vluchten naar Keulen-Bonn en Rostock zijn gepland op maandag, dinsdag, donderdag, zaterdag en zondag. Op weekdagen vertrekt de Fokker 50 in Antwerpen om 11u45. Het vliegtuig pikt extra passagiers op in de luchthaven Keulen-Bonn en zet daarna zijn reis verder naar Rostock, waar het vliegtuig om 14u15 uur landt. Het vertrek van de terugvlucht in de Noord-Duitse havenstad is voorzien om 14u45. Na een korte tussenstop in Keulen-Bonn arriveert de Fokker 50 op de luchthaven van Antwerpen om 17u35. Op zaterdag en zondag zijn andere vluchtschema's van toepassing.

Over VLM
VLM biedt op dit ogenblik aan van Antwerpen naar Aberdeen, Birmingham, Keulen-Bonn, London City Airport, Maribor, München, Rostock en Zurich. Vanaf 1 oktober worden nog twee routes aan het netwerk toegevoegd: Antwerpen-Manchester en Oostende/Brugge-Manchester. Daarnaast worden de VLM-toestellen ook ingezet voor charter-, ACMI- en private vluchten. Bij VLM zijn op dit ogenblik meer dan 100 mensen aan de slag. De vloot telt zes Fokker 50’s, die elk 50 passagiers kunnen vervoeren.

Bij VLM Airlines zijn drankjes en snacks inbegrepen in de ticketprijs en elke passagier mag gratis een bagagestuk van maximaal 23 kg in te checken. Op de luchthaven van Antwerpen kunnen passagiers tot 20 minuten vóór de geplande vertrektijd van hun vlucht inchecken.

*     Enkele reis, incl. luchthaventaksen. Voor voorwaarden en details, zie www.flyvlm.com.

Contacteer ons
Yves PANNEELS Press Office VLM, (for press enquiries only)
Yves PANNEELS Press Office VLM, (for press enquiries only)
Over VLM

VLM
SHS Antwerp Aviation NV
(operating as VLM Regional)
Luchthavenlei z/n B69
2100 Antwerpen

VLM Airlines d.d.
Ulica Vita Kraigherja 3
2000 Maribor (Sloveniƫ)