VLM Airlines vliegt binnenkort van Antwerpen naar Birmingham, München en Maribor

VLM Airlines vliegt binnenkort van Antwerpen naar Birmingham, München en Maribor

VLM Airlines voegt op 12 februari 2018 drie nieuwe bestemmingen aan zijn netwerk toe, met name Birmingham, Maribor (Slovenië) en München. Op elke nieuwe route wordt op maandag tot en met vrijdag eenmaal per dag heen en terug gevlogen. De vluchten worden uitgevoerd met Fokker 50-toestellen. Tickets zijn vanaf 10 januari verkrijgbaar vanaf 59 euro (enkele reis, incl. luchthaventaksen) via www.flyvlm.com. Vanaf 26 maart vliegt VLM Airlines ook tussen Antwerpen en Birmingham.

Karl Rickard, CEO van VLM Airlines, verklaarde: “De komende weken breidt het netwerk van VLM Airlines flink uit. Op dit ogenblik vliegt VLM Airlines enkel tussen Antwerpen en London City Airport. Later deze maand, op 22 januari, gaan wij ook van start met vluchten tussen Antwerpen en Zurich. En twee weken later worden dus nog drie andere bestemmingen aan het netwerk toegevoegd. Zowel Birmingham, Maribor als München zijn niet alleen interessante bestemmingen voor zakelijke doeleinden maar hebben ook op toeristisch vlak heel wat moois te bieden.”

Hij voegde eraan toe: “Meteen worden dus ook onze twee operationele basissen in Antwerpen en Maribor met elkaar verbonden via München. Maribor is na de hoofdstad Ljubljana de tweede grootste stad van Slovenië en is gelegen in het Oosten van het land, niet zo ver van het Oostenrijkse Graz, het westelijke deel van Hongarije nabij het Balaton-meer, en het noordelijke deel van Kroatië.”

Tickets voor alle nieuwe vluchten kunnen vanaf 10 januari gereserveerd worden via www.flyvlm.com of bij de reisagent.

 

Over VLM Airlines
VLM Airlines voert op dit ogenblik lijnvluchten uit op de populaire zakenroute tussen Antwerpen en London City Airport. Binnenkort vliegt de luchtvaartmaatschappij ook op de routes Antwerpen-Birmingham, Antwerpen-Maribor, Antwerpen-Munchen, Antwerpen-Zurich en Munchen-Maribor. Daarnaast worden de VLM-toestellen ook ingezet voor charter-, ACMI- en private vluchten vanuit Antwerpen, Brussel en tal van andere Europese luchthavens.

Bij VLM Airlines zijn op dit ogenblik meer dan 100 mensen aan de slag. De vloot telt twee Airbus A320-200’s en zes Fokker 50’s. Alle toestellen zijn geregistreerd in België. De A320’s bieden plaats aan 180 passagiers en de Fokker 50’s kunnen elk 50 passagiers vervoeren.

Het Belgische SHS Antwerp Aviation N.V. is een dochteronderneming van de Nederlandse investeringsmaatschappij SHS Aviation B.V., die voor 60 procent in Nederlandse handen is. De resterende 40% is eigendom van Chinese investeerders. De Sloveense luchtvaartmaatschappij VLM Airlines d.d. is een dochterbedrijf van SHS Antwerp Aviation. SHS Antwerp Aviation en VLM Airlines d.d. ontwikkelen samen luchtvaartactiviteiten onder de gemeenschappelijke merknaam ‘VLM Airlines’.
www.flyvlm.com

Uurrooster van de nieuwe route tussen Antwerpen en Maribor 

 Route

 Vertrek

 Aankomst

 Vluchtdagen*

 Antwerpen – Maribor**

10:10

14:20

12345--

 Maribor – Antwerpen**

14:50

19:10

12345-- 

Uurrooster van de nieuwe route tussen Antwerpen en München 

 Route

 Vertrek

 Aankomst

 Vluchtdagen*

 Antwerpen – München

10:10

12:15

12345--

 München – Antwerpen 

17:00

19:10

12345-- 

Uurrooster van de nieuwe route tussen München en Maribor 

 Route

 Vertrek

 Aankomst

 Vluchtdagen*

 München – Maribor

12:45

14:20

12345--

 Maribor – München

14:50

16:30

12345-- 

* 1 = maandag, 2 = dinsdag, 3 = woensdag, 4 = donderdag, 5 = vrijdag, 6 = zaterdag, 7 = zondag
** met een korte tussenstop in München

Contacteer ons
Yves PANNEELS Press Office VLM Airlines, (for press enquiries only)
Yves PANNEELS Press Office VLM Airlines, (for press enquiries only)
Over VLM

VLM
SHS Antwerp Aviation NV
(operating as VLM Regional)
Luchthavenlei z/n B69
2100 Antwerpen

VLM Airlines d.d.
Ulica Vita Kraigherja 3
2000 Maribor (Slovenië)