VLM Airlines uspostavio nove linije iz Maribora

VLM Airlines uspostavio nove linije iz Maribora

Uspotavljen prvi redoviti let sa zračne luke Edvard Rusjan u Mariboru

VLM Airlines je ove sedmice započeo letove na dvije nove zračne linije između svoje slovenske baze u Mariboru i dvije popularne hrvatske destinacije - Split i Dubrovnik. VLM posada i putnici koji su bili prisutni na prvom letu iz Maribora za Split dočekani su od strane Saše Pelko, zamenika gradonačelnika Maribora, Gilliana Yeunga, izvršnog direktora SHS Aviation B.V, i Borisa Bobeka, direktora mariborske zračne luke Edvard Rusjan. Redoviti letovi između Maribora do Splita i Dubrovnika biti će obavljani tijekom kolovoza, svakog utorka, turbopropnim zrakoplovom Fokker 50.

Karte za ove letove su u prodaji na www.flyvlm.com po cijeni od 39 eura na liniji od Maribora do Splita i od 49 eura na liniji od Maribora do Dubrovnika.*

I narednim sedmicama VLM Airlines će objaviti više detalja o planiranom redu letenja tijekom zimske sezone koja počinje 29. listopada 2017.

* Cijena karte u jednom smjeru sa uračunatim svim pristojbama i obaveznim doplatama. Cijena uključuje prijevoz do 20kg predane prtljage i do 10kg kabinske prtljage. Parking na zračnoj luci u Mariboru je besplatan za sve putnike.

O aviokompaniji VLM Airlines
Belgijska tvrtka SHS Antwerp Aviation N.V. i slovenska zrakoplovna tvrtka VLM Airlines d.d. su pokrenule zračni promet pod brendom "VLM Airlines". Obje tvrtke su u vlasništvu nizozemske investicione tvrtke SHS Aviation B.V. Vlasnici SHS Aviation B. V. su nizozemski investitori sa 60% i kanadski sa 40%.

VLM Airlines posjeduje flotu od 6 zrakoplova Fokker 50. Svaki zrakoplov može da preveze 50 putnika. Ovog ljeta će VLM Airlines održavati 15 linija, povezujući 11 destinacija u pet zemalja. U ovom trenutku VLM Airlines zapošljava 55 zrakoplovnih profesionalaca.

Kontaktirajte nas
Yves PANNEELS SHS Aviation, Press Office VLM Airlines
Yves PANNEELS SHS Aviation, Press Office VLM Airlines
O VLM Airlines

VLM Airlines
SHS Antwerp Aviation NV
(operating as VLM Airlines)
Luchthavenlei z/n B69
2100 Antwerp (Belgium)

VLM Airlines d.d.
Ulica Vita Kraigherja 3
2000 Maribor (Slovenia)