VLM Airlines-route tussen Antwerpen en Zurich officieel geopend

VLM Airlines-route tussen Antwerpen en Zurich officieel geopend

De slimste weg tussen Zwitserland en de Benelux

Op de luchthaven van Antwerpen werd maandag de route Antwerpen-Zurich officieel geopend. Dat werd gevierd in aanwezigheid van Antwerps burgemeester Bart De Wever. Na een watersaluut vertrok de Fokker 50 richting Zwitserland. VLM Airlines zal de verbinding 10 keer per week uitvoeren. Zurich is de tweede rechtstreekse bestemming van VLM Airlines met Antwerpen, na London City. De luchtvaartmaatschappij zal vanaf 12 februari vanuit Antwerp Airport naar nog twee bijkomende bestemmingen vliegen, nl. München en het Sloveense Maribor. Een enkele reis naar Zurich of naar eender welke andere VLM-bestemming is beschikbaar vanaf 59 EUR (incl. luchthaventaksen) op www.flyvlm.com.

Zurich speelt als één van ‘s werelds financiële topcentra en een belangrijke handelsplaats voor goud net als Antwerpen een sleutelrol in de Europese economie. VLM Airlines biedt op weekdagen een uitstekende dagrandverbinding die tegemoet komt aan zowel zakenreizigers als toeristen.

Over VLM Airlines
VLM Airlines voert op dit ogenblik lijnvluchten uit op de routes tussen Antwerpen-London City Airport en Antwerpen-Zurich. Vanaf 12 februari 2018 vliegt de luchtvaartmaatschappij ook op de routes Antwerpen-Maribor, Antwerpen-München en München-Maribor. Daarnaast worden de VLM-toestellen ook ingezet voor charter-, ACMI- en private vluchten vanuit Antwerpen, Brussel en tal van andere Europese luchthavens.

Bij VLM Airlines zijn op dit ogenblik meer dan 100 mensen aan de slag. De vloot telt twee Airbus A320-200’s en zes Fokker 50’s. Alle toestellen zijn geregistreerd in België. De A320’s bieden plaats aan 180 passagiers en de Fokker 50’s kunnen elk 50 passagiers vervoeren.

Het Belgische SHS Antwerp Aviation N.V. is een dochteronderneming van de Nederlandse investeringsmaatschappij SHS Aviation B.V. De Sloveense luchtvaartmaatschappij VLM Airlines d.d. is een dochterbedrijf van SHS Antwerp Aviation. SHS Antwerp Aviation en VLM Airlines d.d. ontwikkelen samen luchtvaartactiviteiten onder de gemeenschappelijke merknaam ‘VLM Airlines’.
www.flyvlm.com

Nieuwe route Antwerpen - Zurich 

 Route

 Vertrek

 Aankomst

Vluchtdagen *

 Antwerpen - Zurich

07:15

08:55

12345--

 Antwerpen - Zurich

17:35

19:15

12345--

 Zurich - Antwerpen

09:25

11:25

12345--

 Zurich - Antwerpen

20:00

22:00

12345--

  * 1 = maandag, 2 = dinsdag, 3 = woensdag, 4 = donderdag, 5 = vrijdag, 6 = zaterdag, 7 = zondag.

Contacteer ons
Yves PANNEELS Press Office VLM Airlines, (for press enquiries only)
Yves PANNEELS Press Office VLM Airlines, (for press enquiries only)
Over VLM

VLM
SHS Antwerp Aviation NV
(operating as VLM Regional)
Luchthavenlei z/n B69
2100 Antwerpen

VLM Airlines d.d.
Ulica Vita Kraigherja 3
2000 Maribor (Sloveniƫ)