VLM Airlines objavljuje nove sezonske linije iz svoje slovenske baze u Mariboru do Jadranske obale

VLM Airlines objavljuje nove sezonske linije iz svoje slovenske baze u Mariboru do Jadranske obale

Jednom tjedno iz Maribora do Splita i Dubrovnika (Hrvatska)

VLM Airlines, zrakoplovna tvrtka u vlasništvu SHS Aviation, objavljuje danas uspostavljanje dvije redovite, sezonske linije sa aerodroma u Mariboru (Slovenija) do dvije destinacije na Jadranskoj obali - Split i Dubrovnik (Hrvatska). VLM Airlines će održavati ove linije tijekom kolovoza, svakog utorka, turboelisnim zrakoplovom Fokker 50. Karte za ove letove su već u prodaji po cijeni od 39 eura* na liniji Maribor - Split i 49 eura* na liniji Maribor - Dubrovnik (cijena za jedan smjer sa uključenim pristojbama i obaveznim doplatama) i mogu se kupiti preko sajta www.flyvlm.com ili www.euroval.si. Za sve putnike, parking na aerodromu Edvard Rusjan u Mariboru je besplatan.

Nove linije između Maribora i Splita i Maribora i Dubrovnika će biti uspostavljene 8. kolovoza, a letovi će se obavljati do 29. kolovoza.

Red letenja na novim sezonskim linijama zrakoplovne tvrtke VLM Airlines od 8. kolovoza 2017.

  Ruta

  Polazak

  Dolazak

  Dan leta

  Cijena*

  Split - Maribor

  10:30

  11:25

  utorak

  od €39

  Maribor - Split

  16:10

  17:00

  utorak

  od €39

  Dubrovnik - Maribor

  13:40

  14:55

  utorak

  od €49

  Maribor - Dubrovnik

  11:55

  13:10

  utorak

  od €49

* Cijena za jedan smjer sa uključenim pristojbama i doplatama. Cijena uključuje do 20kg predane prtljage i do 10kg ručne prtljage.

Osim redovitih letova iz Maribora do Splita i Dubrovnika, VLM Airlines obavlja i sezonske letove iz Italije (Ankona, Bari i Salerno) do Hrvatske (Brač, Split i Zadar), Grčke (Krf, Preveza i Zakintos) i Crne Gore (Podgorica i Tivat).

 

O aviokompaniji VLM Airlines
Belgijska tvrtka SHS Antwerp Aviation N.V. i slovenska zrakoplovna tvrtka VLM Airlines d.d. su pokrenule zračni promet pod brendom "VLM Airlines". Obje tvrtke su u vlasništvu nizozemske investicione tvrtke SHS Aviation B.V.

VLM Airlines posjeduje flotu od 6 zrakoplova Fokker 50. Svaki zrakoplov može da preveze 50 putnika. Ovog ljeta će VLM Airlines održavati 15 linija, povezujući 11 destinacija u pet zemalja. U ovom trenutku VLM Airlines zapošljava 55 zrakoplovnih profesionalaca.

SHS Antwerp Aviation je nasljednik VLM Airlines N.V. koja je ugašena 22. lipnja 2016. U rujnu 2016. SHS Aviation je preuzeo preostali avion i imovinu VLM Airlines N.V.

SHS Aviation B.V. (registrovana u Holandiji) razvila je poslovanje u oblasti zračnog prometa (i kao zračna tvrtka, ali i kao tvrtka koja obavlja aerodromske djelatnosti). Tvrtka je u vlasništvu holandskih (60%) i kanadskih (40%) investitora. SHS Aviation B.V. posjeduje dvije kćerke tvrtke: SHS Antwerp Aviation N.V. i slovensku tvrtku SHS Aviation d.o.o. (koja je također i vlasnik tvrtke Aerodrom Maribor d.o.o)
www.flyvlm.com

Kontaktirajte nas
Yves PANNEELS PR & Communication, Press Office VLM Airlines
Yves PANNEELS PR & Communication, Press Office VLM Airlines
O VLM Airlines

VLM Airlines
SHS Antwerp Aviation NV
(operating as VLM Airlines)
Luchthavenlei z/n B69
2100 Antwerp (Belgium)

VLM Airlines d.d.
Ulica Vita Kraigherja 3
2000 Maribor (Slovenia)