VLM Airlines napoveduje dve novi sezonski povezavi iz svoje baze v Mariboru do jadranske obale

VLM Airlines napoveduje dve novi sezonski povezavi iz svoje baze v Mariboru do jadranske obale

Tedenske operacije iz Maribora v Split in Dubrovnik (Hrvaška)

Letalska družba VLM Airlines, ki je v lasti družbe SHS Aviation, je danes objavila sezonski redni povezavi iz letališča Edvarda Rusjana Maribor na dve destinaciji na jadranski obali, Split in Dubrovnik. Letalski prevoznik VLM Airlines bo v avgustu (ob torkih) izvajal polete s turbopropelerskim letalom Fokker 50. Povratne letalske vozovnice so v prodaji že od 78 EUR* (Maribor - Split) in od 98 EUR* (Maribor - Dubrovnik). Rezervirajo se lahko na spletni strani www.flyvlm.com  ali www.euroval.si. Za vse potnike, ki letijo na omenjenih linijah, je parkiranje na območju letališča Edvarda Rusjana Maribor brezplačno.

Tedenske operacije med Mariborom in Splitom ter Mariborom in Dubrovnikom se bodo odvijale od 8. do 29. avgusta. 

Vozni red s pričetkom 8. Avgusta:

 Linija

   Odhod

   Prihod

   Dan

   Cena*

 Split-Maribor

   10:30

   11:25

   Torek

 Od € 78

 Maribor-Split

   16:10

   17:00

   Torek

 Od € 78

 Dubrovnik-Maribor

   13:40

   14:55

   Torek

 Od € 98

 Maribor-Dubrovnik

   11:55

   13:10

   Torek

 Od € 98

* Povratna vozovnica, vse takse so vključene v ceno. Cena vsebuje do 20 kg oddane in do 10 kg ročne prtljage.

Poleg rednih letov iz Maribora do Splita in Dubrovnika, bo letalski prevoznik VLM Airlines opravljal tudi sezonske lete iz Italije (Ancona, Bari in Salerno) na Hrvaško (Brač, Split in Zadar), v Grčijo (Krf, Preveza in Zakintos) ter Črno goro (Podgorica in Tivat).

 

O družbi VLM Airlines
Belgijska družba SHS Antwerp Aviation N.V. in slovenska družba VLM Airlines d.d. razvijata letalske storitve pod skupno blagovno znamko "VLM Airlines". Obe letalski družbi sta razviti pod okriljem nizozemskega podjetja SHS Aviation B.V.

VLM Airlines ima v lasti floto 6 letal Fokker 50. Vsako letalo lahko prepelje 50 potnikov. To poletje odpira letalski prevoznik VLM Airlines 15 linij, ki bodo povezale 11 destinacij v 5 državah. V tem trenutku VLM Airlines zaposluje 55 letalskih strokovnjakov.

Družba SHS Antwerp Aviation je naslednica družbe VLM Airlines N.V., ki je prenehala opravljati svoje dejavnosti 22. junija 2016. Septembra 2016 je podjetje SHS Aviation pridobilo preostale zrakoplove in vsa druga sredstva družbe VLM Airlines N.V.

Družba SHS Aviation B.V. razvija tako letalske, kot tudi  letališke dejavnosti. 60% kapitala podjetja prihaja od nizozemskih in 40% od kanadskih vlagateljev. SHS Aviation ima dve podružnici: SHS Antwerp Aviation in slovensko družbo SHS Aviation d.o.o. (ki je lastnik Aerodroma Maribor d.o.o.).

Pišite nam
Yves PANNEELS PR & Communication, Press Office VLM Airlines
Yves PANNEELS PR & Communication, Press Office VLM Airlines
O VLM

VLM
SHS Antwerp Aviation NV
(operating as VLM Regional)
Luchthavenlei z/n B69
2100 Antwerp (Belgium)

VLM Airlines d.d.
Ulica Vita Kraigherja 3
2000 Maribor (Slovenia)