Letalska družba VLM Airlines bo 12. februarja 2018 pričela izvajati polete iz Maribora v München in Antwerpen

Letalska družba VLM Airlines bo 12. februarja 2018 pričela izvajati polete iz Maribora v München in Antwerpen

Letalska družba VLM Airlines bo 12. februarja začela s poleti iz Maribora v München in Antwerpen (Belgija). Novi poleti bodo dodani že obstoječim na liniji med Antwerpnom in letališčem London City ter med Antwerpnom in Zürichom, ki jih bodo začeli izvajati 22. januarja. Letalska družba ponuja enosmerne vozovnice za nove dnevne linije med delavniki s Fokkerjem 50 že od 59 evrov (vključno s potniškimi taksami). Vozovnice lahko od 10. januarja rezervirate na spletni strani www.flyvlm.com.

Karl Rickard, glavni direktor letalske družbe VLM Airlines, je izjavil: »Nova povezava z Münchnom ne bo služila le številnim podjetjem v Mariboru in njegovi okolici, temveč je prav tako popolna za popotnike, ki iščejo oddih v mestu.«

Dodal je: »Popotniki iz Slovenije bodo tako lahko z lahkoto odpotovali v Antwerpen. Antwerpen je eno največjih pristanišč v Evropi, prestolnica trgovine z diamanti in drugo največje središče petrokemije na svetu. Mesto je prav tako poznano po svoji drzni in raznoliki umetnosti, modi in kulinariki. Kratka vožnja vas pripelje do drugih priljubljenih belgijskih mest, kot so Brugge, Gent in Bruselj, in tudi do nizozemskih mest, kot sta Rotterdam in Eindhoven.«

Vozovnice lahko od 10. januarja rezervirate na spletni strani www.flyvlm.com ali pri potovalni agenciji.

 

O letalski družbi VLM Airlines
VLM Airlines trenutno izvaja redne polete na priljubljeni poslovni povezavi med Antwerpnom in letališčem London City Airport. 22. januarja bodo pričeli izvajati polete med Antwerpnom in Zürichom, od 12. februarja pa med Antwerpnom in Münchnom ter Mariborom in Münchnom. Letala letalske družbe VLM Airlines prav tako izvajajo čarterske in privatne lete iz Antwerpna, Bruslja in drugih evropskih letališč.

Letalska družba VLM Airlines zaposluje več kot 100 strokovnjakov na področju letalstva in ima 3 dovoljenja letalskega prevoznika: Slovensko in belgijsko za letala Fokker 50 in belgijsko za letala A320. Floto sestavlja 6 turbopropelerskih letal Fokker 50 in 2 letali Airbus A320-200, ki so vsa registrirana v Belgiji. A320 ima 180 sedežev, Fokker 50 pa lahko sprejme 50 potnikov.

Belgijsko podjetje SHS Antwerp Aviation N.V. je hčerinska družba nizozemskega investicijskega podjetja SHS Aviation B.V. 60 % podjetja SHS Aviation B.V. je v lasti nizozemskih investitorjev, 40 % pa v lasti kitajskih investitorjev. Slovensko podjetje VLM Airlines d.d. je hčerinska družba podjetja SHS Antwerp Aviation. Obe podjetji, SHS Antwerp Aviation N.V. in VLM Airlines d.d., pod skupnim imenom ‘VLM Airlines’ razvijata letalsko dejavnost.
www.flyvlm.com

Nova linija VLM med Mariborom in Münchnom od 12. februarja 2018

 Linija

 Odhod

 Prihod

 Dnevi poleta*

 München – Maribor 

12:45

14:20

12345--

 Maribor – München

14:50

16:30

12345--

Nova linija VLM med Mariborom in Antwerpnom od 12. februarja 2018

 Linija

 Odhod

 Prihod

 Dnevi poleta*

 Maribor – Antwerpen**

14:50

19:10

12345--

 Antwerpen – Maribor**

10:10

14:20

12345-- 

* 1 = ponedeljek, 2= torek, 3 = sreda, 4 = četrtek, 5 = petek, 6 = sobota in 7 = nedelja.
** vključuje kratek postanek v Münchnu

Pišite nam
Yves PANNEELS Press Office VLM Airlines, (for press enquiries only)
Yves PANNEELS Press Office VLM Airlines, (for press enquiries only)
O VLM

VLM
SHS Antwerp Aviation NV
(operating as VLM Regional)
Luchthavenlei z/n B69
2100 Antwerp (Belgium)

VLM Airlines d.d.
Ulica Vita Kraigherja 3
2000 Maribor (Slovenia)